שטיפת הפה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/02/2013 | 06:15 | מאת: ver

האם שיניים שהוכתמו קלות בעקבות תמיסה מסוימת לשטיפת הפה יכולות לחזור לצבען הקודם ? שאלה נוספת היא: מהן החסרונות והיתרונות בציפוי השן (לא כתר) בשיניים הטוחנות? תודה

04/02/2013 | 15:53 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום ver! לשאלתך הראשונה:שטיפות פה שמכתימות את השיניים מכילות בדרך כלל כלור הקסידין באחוזים שונים.במידה ואין לך דלקת חניכיים חריפה את לא צריכה להשתמש בהן.את מה שכבר הוכתם יכולה להסיר כל שיננית. לגבי השאלה השניה:לא ממש הבנתי למה התכוונת "ציפוי שן טוחנת" תסבירי למה התכוונת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים