עששת ועוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

20/09/2015 | 10:41 | מאת: איילת

יש לי כנראה עששת שהתפתחה כי כואב ספונטנית ,אם אחכה 3 שבועות _ חודש מה יכול להחמיר במצב כזה? ושאלה שנייה יש לי גם מדידות לכתר אחר אפשר לעשות במקביל עם טיפול השורש באמצע או שזה מפריע למדידות ואיכות בניית הכתר יכול להפריע חוץ מכאבים שיש בשן עם העששת יכול להפריע או שאפשר לעשות אשאל שהרופאה תחזור אבל כרגע בחופשה ורציתי לדעת האם אפשרי?

אין בעייה לעשות את 2 הטיפולים במקביל, אבל אין ככ הגיון, עי אחרי טיפול השורש תזדקקי כנראה לכתר נוסף ואז כדאי לעשות את המדידות לשני הכתרים ביחד. אבל לא מחוייב, אפשר גם כל אחד בנפרד, החיבור הוא כדי לחסוך לך טיפולים

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים