כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/09/2015 | 17:24 | מאת: ירדן

השן כואבת לא רק גירוי אחרי אכילה , שתיה וכו' וגם כאבים ספונטניים , האם זה טיפול שורש או שלפעמים יש מצב שיש כאב שצריך רק סתימה , כי עד היום שהצטרכתי סתימה זה הגיע בבדיקה שגרתית ללא כאבים?

לפי הכאב לבד לא ניתן לדעת אם מדובר בטיפול שורש או סתימה. אבל אם ישנם כאבים שמעירים בלילה, הסיכוי שיש צורך בטיפול שורש גבוה יחסית. פנה לרופא שלך לבדיקה, כי אם מדובר רק בסתימה והיא כבר כואבת, היא תגיע במהירה לטיפול שורש

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים