כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

17/09/2015 | 07:57 | מאת: אדוה

כנראה אצטרך טיפול שורש וההמשך של מבנה , כתר זמני וכתר קבוע הבעיה שזה בשן קדמית איך עושים בשן קדמית את הטיפולים שזה לא יבלוט ויורגש שזו לא שן טבעית?

הכתר הקבוע עשוי מחרסינה ועדיף (מבחינה אסתטית) ללא בסיס מתכתי, כתר זירקוניה, emax, וכד... רופא מנוסה באסתטיקה דנטלית, עם טכנאי טוב, יוכלו להתאים את הכתר לשיניים הסמוכות באופן מושלם. הכתר הזמני עשוי מאקריל, התאמתו סבנירה, אבל כמובן לא ניתן להגיע לתוצאה אסתטית מושלמת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים