האם חומר האלחוש בעקירת שיניים, עלול לגרום תגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

03/05/2019 | 17:59 | מאת: אריה

שלום רב האם החומר המאלחש שמוזרק בעקירת שיניים, עלול לגרום תגובה אלרגית? אני עומד לפני עקירות, בעברי סבלתי מאסטמה, ואלרגיה שכיום לפי ידעתי היא לחומר שבתרופה, דיפרוספאן, לא אלרגי לביצים, אבל לא יודע על רגישויות לחומרים שונים, אפשר לגשת לעקירות ללא חשש? תודה

ממה נובעת שאלתך? היתה לך בעבר תגובה אלרגית לחומרי אלחו אם ביצעת טיפולי שיניים בעבר וקיבלת זריקת אלחוש, אזי לא היית אלרגי לחומרים אלו. אבל גם במקרה זה לא מדובר על וודאות של 100%, שכן אלרגיה יכולה להתפתח בכל שלב. הרופא שלך יידע להתמודד עם תגובה אלרגית , במידה ותקרה

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה