אנטיביוטיקה שיניים עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

09/09/2017 | 12:52 | מאת: שרון

היי, אני בת 18 והיו לי כאבים בשן לקחתי ללא מרשם רופא אוגמנטין כדור אחד, ויום למחרת כבר לא היו כאבים אז הפסקתי, אני כבר יומיים ללא המשך האנטיביוטיקה. האם זה מסוכן שהפסקתי או שבכלל לקחתי על דעת עצמי? קצת בלחץ מקווה לתשובה מהירה.

האנטיביוטיקה שלקחת ממסכת על הבעייה. יש לבדוק קודם את הגורם לכאב ואז לטפל. אנטיביוטיקה היא רק סוג אחד של טיפול . וזהו טיפול זמני שאינו יכול לפתור את הבעייה. בנוסף לכך יש לסיים קורס אנטיביוטי כפי שרשם הרופא. מינון נמוך מדי עלול לגרום להתפתחות זנים עמידים

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה