לסבא וסבתא קשה...

דיון מתוך פורום  התמודדות בעת מעבר לחו"ל

21/06/2015 | 17:26 | מאת: ענת

שלום גילי, להורי קשה מאוד עם הידיעה שבאוגוסט אנחנו עוברים למינכן, גם בגלל העבר ההיסטורי ובעיקר משום שילדי הם נכדיהם היחידים. אב לא מפסיק לבכות גם לפני הבכורה שהיא בת 14, אני מרגישה אשמה ולא מסוגלת להסתכל בעיניו. הוא כל הזמן שואל אותנו אם אנחנו יודעים מה אנחנו עושים....הצילו!!!!

היי ענת. זה אכן מאד קשה וכואב לראות את סבלו של אביך. המעבר לחו"ל חושף הנחות יסוד משפחתיות שקודם לכן היו סמויות. נשמע שיש לכם מקום מרכזי בליבו ובחייו של אביך ומתוך המקום הזה תצטרכי לעזור לו לראות איך חשוב שירתום את אהבתו לטובתך גם כשהבחירה קשה לו. אני מציעה להדגיש שתבקרו בארץ ושהם יבואו ויטיילו אתכם, ואולי כדאי להגדיר את הנסיעה כניסיון ולא כהחלטה סופית. במידה ואלה לאנ יעזרו תוכלו להיעזר בתהליכים משפחתיים מסוג זה שאנו מקיימים בטיפול קרוב. www.tipulkatov.com

מנהל פורום התמודדות בעת מעבר לחו"ל