מעבר משפחתי לחול

דיון מתוך פורום  התמודדות בעת מעבר לחו"ל

07/06/2014 | 08:15 | מאת: רויטל

בוקר טוב הבן שלי בן 8 בכיתה ב עם הפרעות קשב מטופל בריטלין אדרל רבע כדור לטחא ניסיונות קשים בכל הכדורים בעלי מצא עבודה בחול ורוצה לעבור לניו יורק אני בהתלבטיויות מאד קשות בגלל השפה והמעבר עם ילד עם הפרעות קשב שמטופל כרגע אצל פסיכולוג לבעיות רגשיות עקב התעללות בבית הספר שאלתי היא אם זה כדאי כמו שבעלי מציר את הבתי ספר שם והחיים לילדים צריכה יעוץ תודה

שלום לך רויטל. המעבר לחו"ל אינו קל תמיד ובפרט לא כשיש ילד עם קושי כמו שאת מתארת. בתי הספר בארה"ב כמו בישראל הם עם הבדלים גדולים ביניהם. הדבר העיקרי הוא הקושי בהסתגלות מבחינת השפה ומבחינה חברתית שיתווסף לקשיים הרגילים שלו. הייתי מציעה לך להתייעץ עם הפסיכולוג של הילד על ההשפעות של מעבר כזה וכיצד ניתן להיערך אליו אם תבחרו לעבור. בצוות של טיפול קרוב יש פסיכולוגים שיכולים לסייע בהדרכה שלכם בעת מעבר לחו"ל כדי להקל עליו את המעבר כמה שאפשר, אבל לא ניתן למנוע את הקושי וההסתגלות שהם לא תמיד קלים. זה האתר שלנו, מוזמנת. www.tipulkarov.com

מנהל פורום התמודדות בעת מעבר לחו"ל