מוגלה באוזן בחור של העגיל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/08/2015 | 21:17 | מאת: נטלי

שלום, לבתי בת ה7.5 היו עגילים במשך מספר חודשים. לפני כמה שבועות הוצאתי לה אותם מכיוון שהתחילה לה מוגלה ואחרי טיפול ראשוני בסינטומיצין לא עזר. אחרי שכבר נרגע, חזרה מוגלה ונפיחות באוזן אחת. כשלחצתי יצאה מוגלה ודם. כבר כמה ימים אני מורחת לה סינטומיצין 5% של עיניים ולא רואה שיפור. איזה טיפול מתאים למצב הזה? תודה מראש, נטלי

07/08/2015 | 23:25 | מאת: ד"ר מיכל מידן

במידה ויש זיהום קשה לא די בטיפול מקומי ויש צורך בטיפול בכדורים. טיפול מקומי שעשוי לעזור הינו בקטרובן או פוסידין. לעיתים להרגעת הדלקת ניתן לטפל בשילוב עם סטרואיד חלש ואנטיביוטיקה כגון: פוסיקורט או אפלומיצין. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה