כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/07/2015 | 16:43 | מאת: כוויה

ד"ר מידן שלום רב בהמשך לשאלותי על כוויה דרגה 2 אני רוצה למרוח רטאוויט על כל הגוף פעם בשבועיים כי הבנתי שזה מחדש תאי עור ומעודד יצור קולגן (אני משתמשת בפנים באותה תדירות וזה עוזר לי, בתדירות גבוהה יותר או בחורף נגרמים לי קילופים). רציתי לדעת אם ניתן למרוח רטאוויט גם על איזור הכוויה (דרגה 2, לפני 7 חודשים)? כמו כן, על איזה קרם הגנה מינרלי את ממליצה? תודה!

23/07/2015 | 09:50 | מאת: ד"ר מיכל מידן

לא ממליצה למרוח רטויט על אזור זה. רטין A אינו טיפול לצלקות לאחר כוויה. לעיתים משפר צלקות אטרופיות שטוחות לאחר אקנה. ממליצה למרוח קרם הגנה מינרלי של חברת אבאן המעניק הגנה טובה יותר.

26/07/2015 | 21:32 | מאת: יניב

שלום אני רוצה לשאול אותך משהו תיצרי אתי קשר בבקשה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה