פצע גולה גושי פנימי כואב מעל המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/03/2015 | 00:26 | מאת: בן 24

שלום.. פעם בחודש בערך מופיע לי מין פצע גולה כזו פנימית ממש מעל קו השיערות של איבר המין. זה מתחיל בפצע גולה כזו אדומה שלאחר יום יומיים הגוש יורד ואז נשאר רק הסימן האדום וממש כואב שנוגעים בה. ואחרי שבוע או שבועיים לא זוכר הכל נעלם ואז שוב לאחר זמן מה מופיע לי אחד חדש. להלן כמה תמונות שימחישו את המצב.. http://i.imgur.com/w7hLPrw.jpg http://i.imgur.com/69fqZbc.jpg http://i.imgur.com/AkfwYfB.jpg יש לציין שבתמונות זה לאחר יומיים בערך אז זה השתטח טיפה..

21/03/2015 | 14:59 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, הרושם כי מדובר בקרבונקל. זהו אבצס גדול ועמוק שנוצר עקב התפתחות זיהום מוגלתי בעור של זקיק השערה. קרבונקל נוצר מריבוי של פרונקלים עם מספר פתחי ניקוז על פני העור. הנגע רגיש מאוד שעשוי להתפשט לאזורים אחרים. הטיפול המומלץ הוא טיפול אנטיביוטי, לעיתים יש צורך בניקוז של המוגלה. חשוב להקפיד על רחצה עם סבון אנטי-בקטריאלי ולהקפיד על הגיינה. מומלץ להחליף את הסדינים, המגבות והבגדים בתדירות גבוהה , כמו כן ללבוש בגדים מאווררים ועדיפות ל100% כותנה. בהצלחה!

24/01/2020 | 18:52 | מאת: ספיר

היי, הפצע לא עובר כבר שבוע ומאוד כואב כשנוגעים.

05/07/2021 | 01:38 | מאת: אמיר

יש לי את אותו הפצע באותו המקום וכל פעם הולך לבית חולים סתם מאשפזים יום יומיים וזה בנתיים נעלם לאחר שלוש שבועות חודש אותו סיפור רק טיפה שמאלה או יותר ימינה רק באותו קוו מה לעשות ? את מי לשאול? כאבי טופת. עצבים למוות מי יכול לעזור

05/07/2021 | 01:47 | מאת: אמיר

יש לי את אותו הפצע באותו המקום וכל פעם הולך לבית חולים סתם מאשפזים יום יומיים וזה בנתיים נעלם לאחר שלוש שבועות חודש אותו סיפור רק טיפה שמאלה או יותר ימינה רק באותו קוו מה לעשות ? את מי לשאול? כאבי טופת. עצבים למוות מי יכול לעזור

02/10/2023 | 15:50 | מאת: נעמה הבדלה

אינטביוטיקה משכה או כדורים

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה