הידרדניטיס סופרטיבה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/12/2012 | 17:04 | מאת: דנה

ביתי בת ה 14 חולה בהידרדניטיס סופרטיבה יותר מ4 שניים ניסינו אנטיבניטיקות רבות שלו עזרו וראקוטן שהיתגלת כאלרגית האם אתה מכיר טיפול בעלי עוצמה גדולה יותר כי זה גרוום לבעיות רגוות בחיי היום יום וגם בעיות רגשיות

21/12/2012 | 07:39 | מאת: ד"ר צבי סגל

דנה שלום זו אכן בעיה קשה וכאובה המפריעה ומחבלת באכות חיי המטופל . במקרים קיצוניים יש לשקול אופציה ניתוחית וכיום יש דיווחים כי תרופה ביולוגית REMICADE עשויה לסייע. דרושה בדיקת המטופלת ובדיקה מדוקדקת של הטפוליםשקבלה לצורך החלטה על טפול מתאים.

21/12/2012 | 14:46 | מאת: דנה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה