אלווורה ג'ל.............

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/12/2020 | 13:29 | מאת: יעל

שלום, האם האלוורה גל שנמכר בבתי המרקחת של קופ"ח. זה אמיתי מהצמח? משום מה זה נראה כאילו הכניסו לשם צבע ירוק.. ושזה עשוי מלא כימיקלים. מה דעתך? שאלה נוספת: מרחתי שפתון לבלו וכל העור של השפתיים כוויה. איך יכול להיות שווזלין עושה דבר כזה?

17/12/2020 | 09:58 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יש הרבה סוגי תכשירים שמכילים אלוורה. ניתן לרכוש גם סוג טבעי ללא תוספת של צבע. רגישות למגע - קונטקט דרמטיטיס בהחלט יכולה להגרם מלאבלו. ממליצה להפסיק את השימוש ולגשת לבדיקת רופא עור. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה