סבוריאה קשה- המלצות לגבי תזונה / תוספי תזונה??

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/12/2020 | 11:46 | מאת: סובלת

שלום רב, אני סובלת הרבה זמן מסבוריאה בעיקר בקרקפת אך גם באזורים בהם יש קפלים בגוף כמו מתחת לחזה ובאזור הישבן. אני סובלת מזה מאודדדד זה מתסכל וקשה! יש תקופות שזה עובר לבד אבל יש תקופות שממש יש לי המון קשקשים על החולצה שנופלים לבד מהקרקפת. אשמח לעזרה!! ובעיקר רציתי לשאול לגבי תזונה, מה התזונה שמתאימה למצב זה? ועל איזה תוספי תזונה אתם ממליצים? תודה!

12/12/2020 | 21:39 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

סבוריאה פחות אופיינית בישבן ובקפלים. ממליצה לגשת לבדיקת רופא לקבלת אבחון וטיפול. בנוגע לקרקפת יש המון תכשירים רפואיים שניתן להמליץ כדי להקל על התופעה. ממליצה לגשת לבדיקת רופא עור לקבלת אבחון והמלצות על טיפול. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה