מחלת עור ליכן פלאנוס בוולווה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/12/2020 | 19:43 | מאת: ענת

שלום דר יש לי על סמך ביופסיה בוולווהמחלת ליכן פלאנוס קבלתי דרמובט לא עוזר צורב יש לי גזים שגם צורבים צה ניתן לעשות? הסבל קשה האם יכול להשפיע על פי הטבעת ועל ריריות נוספות בגופי כמו קיבה שפתיים בפה שכולו קרעים ? השפעה על יובש בפה באף.בעיניים בחניכיים מה לעשות הסבל רב

06/12/2020 | 12:01 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

ליכן פלנוס אכן יכול להשפיע על ריריות נוספות כמו חלל הפה. ממליץ להגיע לבדיקה במרפאה המיוחדת שלנו למחלות עור של הערייה. ד"ר ריץ. [email protected]

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה