ליכן פלאנוס לךללללללללללללללללללללללללחחללללל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/11/2020 | 20:36 | מאת: ענת

שלום דר סובלת מליכן פלאנוס בוולווה אחרי ביופסיה קבלתי דרמוביט משחה לא עוזרת צורבת מאד מה ניתן לעשות איזו משחה יכולה לעזור?האם פרוטופיק 0.03 יכולה לעזור? מה אעשה?צורב גם בפי הטבעת

15/11/2020 | 02:05 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

פרוטופיק 0.03 אחוז לרוב משמש לילדים. למבוגרים נותנים 0.1 אחוז אבל לרוב משלבים אותו לאחר טיפול בסטרואידים. אם דרמבוט גורם לגירוד ממליצה לפנות לרופא מטפל ולשקול טיפול באלוקום (משחה סטרואידלית אחרת פחות חזקה שלרוב לא גורמת לגירוי). בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה