משחה פרוטופיק 3% לליכן פלאנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/09/2020 | 08:24 | מאת: קלרה

שלום בביופסית עןר בוולווה אובחנה לי ליכן פלאנוס ר. הנשים רשם לי דרמובט מתקשה להשתמש מאד צןרב האם ניתן להשתמש בפרוטופוק 3% במקום גם פחות מדקק העור אולי תודה

24/09/2020 | 12:24 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה גופנית. מכיוון והרופא שלך המליץ לך על סטרואיד מקומי חזק יתכן ואת זקוקה לטיפול בסטרואיד. תגשי שוב לבדיקת רופא, תזמיני ייעוץ טלפוני לרופא שבדק אותך ותבקשי להחליף את הטיפול. יתכן ויתן לך טיפול סטרואידלי מקומי אחר מעט יותר חלש. בכל מקרה לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה