שיער - שמפו קטוזול ושמפו אלפסין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/09/2020 | 13:42 | מאת: רני

שלום רב, שאלתי נוגעת לתכשירים נגד נשירת שיער - שמפו אלפסין (המבוסס על תרכובת קפאין וחומרים נוספים) ושמפו קטוזול - האם שימוש בהם יכול לגרום להגברת הנשירה ולא לעצירתה? האם יכולים להזיק למעשה?

13/09/2020 | 15:47 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לקבוע תור למרפאת שיער בבית חולים איכילוב, שם יוכלו לבדוק אותך, להפנות לבירור משלים ולהמליץ על טיפול שיתאים עבורך נגד נשירת השיער. ניתן לקבוע תור ב03-6974000 - מרכז זימון תורים או ב03-6973585 - מזכירות מרפאות עור. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה