מחלת עור ללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/08/2020 | 16:28 | מאת: דנה

שלום כנראה יש לי מחלת עור ליכן סקלרוזיס לא בטוח הסב נוראי לקחו לי גם ביופסיה זה בוולווה בקליטוריס כנראה גם בפי הטבעת הבעיה שאני מורחת דרמובט או כל משחה אחרת ואז יש לי גזים לא נעימים כל הזמן והמשחה יורדת כי עליי לרחוץ המקום כי צורב כל הזמן גזים שצורבים יציאות שלשוליות שצורבות עצירות ויש צורך בשימוש בנורמלקס שגם צורב אני רזה מאד ומיובשת בשל דיפגיה לחץ מוגבר לושט העליונה ןאין לזה פתרון ראוי גם לא כולה לטפל בגזים שיש לי כלום לא עןזר יש לי יןבש בשפתיים עם שלפוחיות גם בפה אין לי רוק גם באף גם בעיניים

06/09/2020 | 07:34 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

דנה היקרה, ליכן סקלרוזיס הינה מחלה מאוד לא נעימה וחשוב שיטפל בך רופא שמכיר את התופעה. בבית חולים איכילוב ישנה מרפאה משולבת של עור ונשים. הרופאת עור האחראית עלייה היא ד״ר נועה ריץ. אמליץ לך לקבוע תור למרפאה זו. ניתן דרך מוקד זימון תורים בטלפון 03-6974000 או במרפאות עור 03-6973585. חשוב שתצייני שאת רוצה לקבוע תור למרפאה משולבת של רופא עור ורופא נשים יחד, לד״ר ריץ. בהצלחה,

28/07/2022 | 16:15 | מאת: דנה

שלום לדר אני טעיתי יש לי ליכן פלנוס לא ליכן סקלרוזיס הסבל נוראי במיוחד שיש לי כל הזמן גזים אינסופיים במערכת העיכול לוקחת משלשלים כי יש לי עצירות כרונית מפרקינזון והגזים צואבים את העור גם ברקטום המשלשלים עצמם צורבים .יש לי בעיות עיכול קשות גם כן משחות לא עוזרות בגלל הגזים ולא מעונינת בסטרואידים.אולי אפדר נגזרות ויטמין אי גם להן תופעות לואי מיבשות מאוד ואני מיובשת מאד בתודה .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה