כתמי זיעה בכללי השד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/07/2020 | 12:16 | מאת: אור

שלום, בתקופה האחרונה אני נמצאת בעיקר בהית וממעטת ללכת עם חזייה. השדיים שלי גדולים ועקב כך גם נפולים, ונוצר מצב של כפל בין עור הבטן לעור השד. בשבועיים האחרונים הופיעו לי שם סימנים חומים שנראים כמו סימנים הנגרמים מזיעה, והם מגיעים כבר עד הבטן (באזור שבו עדיין יש מגע עם השד). מה ניתן לעשות על מנת להעביר את הסימנים כי מבחינה אסתטית הם מאוד בולטים? האם משחה נגד צלקות תוכל לעזור? כמו כן, האם ייתכן שמדובר במשהו אחר כמו פטרייה או זיהום ויש צורך בלהגיע לרופא?

15/07/2020 | 22:27 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

נשמע שמדובר באינטרטריגו (פטרת). גשי לרופא עור לבדיקה וקבלת טיפול. עד הביקורת: יש לשמור על האיזור יבש ככל הניתן ניתן למרוח עד הביקורת בייבי אגיסטן פסטה פעמיים ביום (אינו דורש מרשם רפואי). בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה