No scars cream: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

סרטן השד: ניתוח שחזור

ניתוח שחזור מאפשר להקטין את הטראומה הנפשית ומסייע למטופלת לשמור על הדימוי העצמי והמיני שלה. מדובר בחלק אינטגרלי מהטיפול במחלה. כתבה רביעית בסדרה בניגוד לניתוח לכריתת גידול סרטני באיברים פנימיים (כמו הכבד או המעי), לפרוצדורה כירורגית להסרת שד מלאה או חלקית יש גם היבטים קוסמטיים, אסתטיים ומיניים משמעותיים, מסיבות ברורות ומובנות. החל במחצית המאה ה-20 החלו לבצע בעולם הרפואה (במקביל לניתוח הכריתה או לאחריו) ניתוחים לשחזור שד, בטכניקות שונות. בתחילה היו אלה טכניקות בסיסיות למדי, שתוצאותיהן היו גסות יחסית, אולם ב-30 השנים האחרונות (וביתר שאת: בעשור האחרון) נכנסו לשולחן הטיפולים שורה ארוכה של טכניקות ניתוחיות מתקדמות לשחזור שד.ביצוע של ניתוח שחזור מודרני מאפשר למטופלת להקטין את הטראומה הנפשית שעוברת עליה בעקבות גילויה של המחלה הממארת, ובמקרים רבים יש לו תרומה משמעותית בכל הקשור לדימוי העצמי ולדימוי...

סיבות אפשריות ומצבים דומים לNo scars cream

תכשירים קוסמטיים ורפואיים לטיפולי אסתטיקה רפואית - תמונת המחשה
תכשירים קוסמטיים ורפואיים לטיפולי אסת... טכנולוגיה חדשנית (IPL) מאפשרת לטפל בעור הפנים, הידיים, הצוואר והמחשוף בצורה יעילה - ולס...
כירורגיה פלסטית ורפואה אסתטית - תמונת המחשה
כירורגיה פלסטית ורפואה אסתטית השנים חולפות ואותות הזמן ניכרים בעור הפנים, עור הצוואר, אזור המחשוף וכפות הידיים. החדשו...
ללמוד עוד על No scars cream
סרטן השד: ניתוח שחזור-תמונה

ניתוח שחזור מאפשר להקטין את הטראומה הנפשית ומסייע למטופלת...

מאת: ד"ר חיים...
23/05/2018
אורולוגיית ילדים: רפלוקס של שתן-תמונה

ברפלוקס של שתן, מצב שאינו נדיר בקרב ילדים קטנים, השתן מוחזר...

מאת: ד"ר עמוס...
06/05/2018
לדעת לב אשה-תמונה

בכל האמור במחלות לב, ישנם הבדלים רבים בין גברים לנשים....

מאת: פרופ' ארם...
04/05/2018
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל לNo scars cream?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

No scars cream: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

שלום, בצעירותי היתה לי אקנה. האקנה עברה אבל השאירה את העור עם נקבוביות מוגדלות, וזה מפריע לי מאוד. האם יש משחה שרופא עור יכול לרשום כדי לשפר את מרקם העור? אני יודעת שניתן למרוח משחת רטין a, אך האם רופא עור יכול לרשום משחה שתעשה באופן חד פעמי פילינג עמוק לפנים ולא תצריך שימוש ממושך ויום יומי (כגון הרטין a שלהבנתי גם גורם לרגישות גבוהה לשמש במשך כל זמן השימוש)? תודה

לא קיימת משחה למריחה שתפתור את בעית הנקבוביות/צלקות אקנה. גם מריחת רטין A לתקופה ממושכת ככל שתהיה לא תפתור בעיה זו. לטיפול יש צורך בסדרות של טיפולים משולבים כמו לייזר , מילוי , שיפור מראה העור , פילינג מסוג מסוים. כל אלה ניתנים במרפאות מיוחדות לכך באופן פרטי.

על מה היית ממליץ יותר, על פילינג כימי או על לייזר? מילוי נראה לי פחות רלוונטי לעור שלי (אין צלקות שקועות, אלא בעיקר נקבוביות גדולות, העור נראה כאילו יש בו הרבה חורים קטנים באיזור ה-t)

אם מדברים על טיפול בודד הייתי ממליץ על סדרה של לייזר משייף כגון CO2 . כמובן ששילוב של כמה שיטות יתן את התוצאה המקסימלית

17/09/2018 | 19:21 | מאת: אלעד

שלום. אני כבר סובל שנתיים מראייה עכורה, אי נוחות, סינוורים, הילות. כל זאת עקב דלקת וירלית בשם אדנו וירוס. אני מטופל כבר תקופה ארוכה ב fml וגם כשהרופא אומר שהקרנית נקייה מתסנינים אני לא מבחין בשיפור לצערי. וכשהתסנינים חוזרים שוב אני חוזר לסטרואידים. בנוסף הראייה בעין שמאל 6/10 ובעין זו אני מרגיש בערפיליות ניכרת. ביצעתי מיפוי קרנית ונראה תקין מכיוון שביצעתי לפני כשלוש שנים prk. הרופא כותב שיש נקודה של haze עדין בקרניות שאמור להתבהר עם הזמן וזה לא אמור להפריע לראייה. אמנם במשך שנתיים אני סובל מאי נוחות וזה ממש פוגע בתפקוד שלי. לאף רופא אין הסבר לפגיעה בראייה שלי בעין שמאל שהפכה מ 6/6 ל 6/10 בעקבות הדלקת. כעת בבדיקה אין צלקות או תסנינים. מה ניתן לעשות? נורא מתוסכל.

אם אין שום סימנים בקרנית או עכירות עקב הדלקת, יש לבדוק האם הדלקת גרמה למספר קטן במשקפיים. אם הכל תקין אז יש צורך לחפש גורם אחר לירידה בראיה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

03/11/2016 | 09:11 | מאת: עינבר

שלום, ברצוני לעבור ניתוח הקטנת סנטר. 1.ישארו לי הרבה צלקות לאחר הניתוח? 2.כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לטוס בלי חשש? 3.כמה זמן צריך להשאר עם התחבושות עליי? כשאני אחזור לעבודה לא ארצה שיראו את התחבושות ו/או את הנפיחות והצבעים. מתי הכל יעלם לגמרי?

שלום רב. ניתוח להקטנת סנטר מתבצע מתוך הפה ולכן אין צלקות חיצוניות. כמו כן התחבושות נמצאים ליממה בלבד. צפוי לאחר מכן נפיחות וכאבים ויתכן שטפי דם בסנטר ובצוואר לתקופה של עד כשבועיים. אין נמיעה מטיסה לאחר תקופה זאת בהצלחה

20/10/2015 | 00:49 | מאת: מרינה

שלום רב לפני כשבוע עברתי ניתוח עפעפיים הרופא אמר לי להשתמש במשחה fuclthalmlc vlscous eye drops על התפרים היום כל התפרים ירדו השאלה שלי היא להמשיך להשתמש במשחה אחרי שהתפרים ירדו ( הרופא בח"ול רק בעוד שבועים הוא יחזור לארץ) תודה מראש

שלום סליחה על האחור בתשובה הייתי ממשיך עם מה שאמרו לך עד שובו של הרופא שלך אחרי 3 שבועות. מהניתוח - אני, מדריך מנותחים לשים משחה נגד צלקות, כמו scarless פעמיים ביום ל 3 חודשים בברכה דר. שלו