פצע מעל הפין (בערווה)

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/06/2020 | 00:21 | מאת: אנונימי

היי אני בן 21 אני מציין שאני לא מקיימם יחסי מין התחלתי לגלח לפני כשנה את איזור הערווה לפני כשבועיים שמתי לב מעל האיבר (איפה שיש שיערות) פצעון אדום, קצת כואב נראה מאוד דומה לשיערה הפוכה. גלחתי עכשיו ושמתי לב איזור מסביב עור אדום הוא מגורה, במרכז פתח כזה, יש לציין שלא יוצאת משם מוגלה.

25/06/2020 | 17:25 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

אודם הוא אחד הסימנים לזיהום. סימנים נוספים הם כאבים איזורים, בצקת, הפרשת מוגלה וכו. מאחר ואתה מתאר אודם וגירוי סביב הפצע יתכן והפצע הזדהם וכי כעת ישנו זיהום משני. ממליצה לגשת לרופא לקבלת טיפול אנטיביוטי. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה