פצעונים מגרדים מזה 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/06/2020 | 21:27 | מאת: אלי

בן 70, לפני כ3 חודשים החלו פצעים אדומים מגרדים שלא נעלמים על כל הגוף והולכים ומתרבים, בולטים, משחה סטרואידית לא עזרה, ביופסיה insect bites, 159 igE, תרופות ילד, כולסטרול, יוטירוקס, אחרי דיאטה חריפה, ללא: בשר, מוצרי חלב, קמחים, תזונה בעיקר טבעונית, המצב מדרדר.

10/06/2020 | 09:17 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

הIgE המעט מוגבר יכול להעיד על אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור). לאור פריחה ממושכת זה מעל 3 חודשים יש לגשת לבדיקת רופא עור. ניתן לקבוע גם במרפאות עור בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6974000. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה