ציפורניים מתנתקות מהעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/12/2019 | 15:19 | מאת: לילי

שלום, הציפורניים באצבעות של הידיים מתנתקות לי מהעור לאט לאט והפס הלבן הולך ומתעבה ככל שהציפורן מתנתקת מהעור. בדיקות הדם שלי תקינות והציפורניים בריאות (אין פטרת וכו׳) אני לא עושה בניה או כל דבר אחר בציפורניים. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? והאם ניתן לתקן את המצב ולהחזיר את הציפורניים לקדמותן ?

03/12/2019 | 18:45 | מאת: ד"ר מידן מיכל

היתנתקות של הציפורן עשויה להופיע עם מחלות סיסטמיות, מחלות עור, תרופות, חשיפה לחומרים איריטנטיים וכו׳ בנוסף, ממליצה להשלים ברור של תפקודי תריס, ברזל, B12 וחלבון.  ניתן לפנות לאחר בירור גם למרפאת ציפורניים בבית חולים איכילוב. בהצלחה!

03/12/2019 | 18:46 | מאת: ד"ר מידן מיכל

היתנתקות של הציפורן עשויה להופיע עם מחלות סיסטמיות, מחלות עור, תרופות, חשיפה לחומרים איריטנטיים וכו׳ בנוסף, ממליצה להשלים ברור של תפקודי תריס, ברזל, B12 וחלבון. ניתן לפנות לאחר בירור גם למרפאת ציפורניים בבית חולים איכילוב. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה