פצע כואב בסנטר........

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/11/2019 | 08:49 | מאת: מיה

ביום שישי התחיל לי סימן אדום בסנטר נראה כמו פצע פנימי , יום למחרת יצא כבר ראש ממש קטן לחצתי ( לא היה צריך להתאמץ) והוצאתי אותו ויצא גם נוזל שקוף לא רק לבן . ולא ירד דם בכלל , חיטאתי ושמתי משחה אנטיביוטית(מופירוסין) והלכתי לישון איתה ( בשלב הזה הוא היה כמו שטח אדום פשוט ) כשקמתי היה על זה עור שצריך לקלף הוא היה ממש באוויר אז הורדתי אותו וזה גם היה בקלות . שוב חיטאתי שמתי משחה והכל , אבל זה נשאר עדיין שטח אדום וכואב גם מבפנים , הכוונה שנוגעים זה כואב מבפנים גם , היום זה שוב זה התקלף לבד , עכשיו זה יותר בהיר קצת לדעתי אבל עדיין כואב .. מה זה ? ואיך לטפל בזה ? כמה זמן לוקח לדבר כזה לעבור ? וכרגע אני חיילת אז רופא עור בעייתי לי זה יקח המון המון המון זמן .

26/11/2019 | 16:38 | מאת: ד"ר מידן מיכל

מופירוצין מתאים במידה ויש החמרה יש צורך לפנות לרופא עור לבדוק שלא מתפתח אבצס או נגע עמוק אחר.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה