טיפול בפטרת ציפרניים ועור ב טרבינאפין 250

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/11/2019 | 19:21 | מאת: דוד

שלום דר' מידן. אני סובל מפטרת ציפורניים שנים רבות, לפני כארבעים שנה קיבלתי כדורים למשך 6 שבועות (השם לא זכור לי) בשבוע השני לטיפול נתקפתי בתגובה אלרגית חזקה והטיפול הופסק. (היו לי אנזימי כבד גבוהים, מטופל 8 שנים ב אורסופאלק 250 , 2*2 ביום. והאנזימים מאוזנים.) לאחרונה עברה הפטרת לעור ואני מטופל כבר 10 ימים בטרבינאפין 250. ופטרת העור "חוגגת" בכל הגוף עם גרד חזק מאד. האם זו תופעה מוכרת ? ואחרי כמה זמן סביר שהפריחה והגרד יחלפו ? המרשמים שקבלתי הם ל 4 חודשים. האם ידוע על רגישות לטרבינאפין? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

רגישות עשויה להיות לכל תרופה. במידה וישנה פריחה וגרד חדש ( שלא היו לפני תחילת הטיפול) ממליצה לפנות לרופא עור מטפל, ייתכן כי ישנה רגישות .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה