עם איזו בעיה אני מתמודד?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/10/2019 | 03:53 | מאת: לידור

התמונות https://imgur.com/a/C4rrREy כבר כחצי שנה שאני מתמודד עם התופעה המוזרה הזו, הלכתי לרופאי עור שאבחנו את זה כרוזציאה. ואכן יש לי רוזציאה אבל תופעת העור הזו נראת כמו בעיה אחרת נוספת. אודה לעזרה בנושא או כיוון שאולי יכול להיות אפשרות?

09/10/2019 | 09:15 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אין ביכולתי לראות את הקובץ. רוזצאה הינה מחלה כרונית, המתבטאת בהפוגות והחמרות לסירוגין. טריגרים כגון: רוח קרה, אלכוהול, סאונה, סטרס, מאכלים חריפים, שינוי קוסמטי ואחרים. הטיפול מגוון: כולל סוגים שונים של אנטיביוטיקה, פוטודינמי, רואקוטן, איברמקטין ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה