שאלה דחופה - ביופסיה בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/09/2019 | 09:50 | מאת: אנונימית

הופניתי לביופסיה בקרקפת, שאני אמורה לעשות בעוד ימים ספורים, על מנת לשלול פרונטל פיברוזינג אלופציה או ליכן פלנופילריס. אני חוששת לעבו ר את הביופסיה הזו ולהיות עם תפרים ואולי תישאר אחר כך צלקת. השאלה שלי - אם יימצא שיש אחת מהבעיות האלה, האם יש לזה תרופה ? האם כדאי ורצוי שאעשה את הביופסיה ? שאלה נוספת : למשך כמה זמן מותר להשתמש בדרמובט טיפות ? קראתי שכאשר מפסיקים את הטיפות, נשירת השיער עלולה להתגבר. אשמח לתשובה מהירה . תודה מראש על תשובתך.

21/09/2019 | 15:39 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה על השלמת ביופסיה , במידה וזוהי האבחנה יש טיפול במידה והמחלה פעילה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה