פטכיות בעור-מה יכולה להיות הסיבה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/09/2019 | 00:39 | מאת: ענת

שלום, בת 58 לאחרונה סובלת מפטכיות בזרועות. כרגע כמות הפטכיות בירידה.אני סובלת מסוכרת סוג 2, נאמר לי כי לפטכיות אין קשר לסוכרת, אני לא משתמשת במדללי דם ואין לי ירידה בטסיות הדם. מה יכולה להיות הסיבה?האם יש קשר למערכת השתן ולאנטיביוטיקה?הפטכיות הופיעו לפני נטילת האנטיביוטיקה. משתדלת לא להיחשף לשמש.

13/09/2019 | 09:48 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, פטכיות בעור מופיעות לעיתים עם הגיל כאשר העור נעשה דק יותר. ממליצה להשלים גם תפקודי קרישה וספירת דם . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה