שאלה בקשר לפטרת בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/09/2019 | 13:24 | מאת: שירה

יש לי פטרת בציפורן שלדעתי משתפרת נתנו לי תכשירים למריחה חיצוניים רציתי לשאול יש לי מדד אוזפיליס באחוזים שחא תקין האם יכול להיות מזה ? כי במקביל התחילו לי גם חודש לאחר שהתחלתי מזה גם תרופה חדשה ובגלל זה לא יודעת ממה זה האם מהתכשירים זה יכול להיות?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, השיפור נמדד לפי צמיחה של ציפורן בריאה ובדיקה חוזרת של תרבית לפטרת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה