הסרת נגע החנקן נוזלי וצלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/07/2019 | 04:43 | מאת: חנה

לפני מעל שנה הסרתי נגע החנקן נוזלי מעל הברך אצל רופא עור. נשארה שמקום צלקת עגולה ואדומה .הדבר מפריע לי אסתטית. מה ניתן לעשות ? ומדוע המקום לא הבריא? לציין שבעבר הסרתי נגעים החנקן נוזלי והבריאו לחלוטין לא אצל רופא זה תודה

25/07/2019 | 16:23 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, טיפול בחנקן נוזלי (קריותרפיה), הינו טיפול מקובל להסרת נגעים שפירים כגון: יבלות, סבוראיק קרטוזיס, קרטוזות סולריות ועוד.. מדובר בהקפאה (-196 מעלות) ולכן תופעות לוואי שכיחות הינן: כאב,נפיחות, שלפוחיות. לעיתים גם פיגמנטציה, הצטלקות וזיהום. ממליצה לפנות להתייעצות עם רופא עור שמתעסק בצלקות. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה