בעיה בעור הצוואר, אבקש עזרתכם

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/06/2019 | 13:51 | מאת: משה

שלום רב, בשנים האחרונות אני סובל מגידולים באזור הצוואר, אני נאלץ לעבור ניתוחים להסרתם מידי פעם. מצ"ב קובץ תוצאות הביופסיה האחרונה באוקטובר 2018.אודה לאבחנתכם ועזרתכם. תודה מראש.......

18/06/2019 | 12:01 | מאת: מיכל מידן

אין ביכולתי לראות את הקובץ המצורף. ממליצה להעתיק את תשובת הביופסיה.

18/06/2019 | 21:57 | מאת: משה

פירוט הביופסיה: Skin,right neck,biopsy: Lichen simplex chronicus/prurigo nodularis. Comment:Skin showing irregular epidermal hyperplasia,hypergranulosis, hyperkeratosis and thickened collagen in the upper dermis. Snomed:T - 01000 , M - 48120

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה