Pupp אחרי לידה..........

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/05/2019 | 23:02 | מאת: Dos

זה התחיל בהריון בסוף פאפפ גרד נוראי עשיתי בדיקות דם וזה רק אלרגיה אני כבר אחרי הריון בשבועיים והגרד ממשיך אמרו שזה עובר אחרי הריון נסיתי משחות ולא עזר רצו בבית חולים לתת זריקה ולא הסכמתי כי רציתי להניק אפשרי לבקש את הזריקה מרופא משפחה אן שצריך רק רופא עור ומה עוזר לגרודים ונהיה לי מלזמה אחרי הריון זה עובר לבד

21/05/2019 | 17:04 | מאת: ד"ר מידן מיכל

זוהי מחלה המתבטאת בגרד עז, היא אינה מסוכנת לאם או לעובר. הגרד חולף לרוב לאחר הלידה. הפריחה מופיעה בעיקר באזורי מתיחה. להתייעץ עם המרכז הטרטוגני, אני לרוב ממליצה על טלפסט שמותר בהנקה ותחליב קלמין. במקרים קשים משחות סטרואידליות ופרדניזון פומי . לגבי מלזמה ממליצה לפנות לרופא עור 3 חודשים לאחר סיום ההנקה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה