מכון כושר ואי הגלדת צלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/05/2019 | 18:21 | מאת: יונתן

לפני שנה שברתי את עצם הבריח ועשיתי 2 ניתוחים. נותרה לי צלקת באורך 7 ס"מ. לפני חודש חזרתי לפעילות מלאה במכון כושר כולל תרגילי כתפיים. שמתי לב שהצלקת לא קטנה אלא אפילו גדלה ( אני שם משחה להעלמת צלקות). יכול להיות שיש קשר בין תרגילים במכון לבין גדילת צלקת בשטח? ואי הגלדתה?

07/05/2019 | 19:13 | מאת: ד"ר מידן מיכל

כן,באזורי מתח ריפוי הצלקת איטי יותר ועלול להותיר צלקת קלואידית. בנוסף תרגילי כוח משפיעים מאוד על החלמת הצלקת ועלולים להחמיר את המצב.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה