האם זה בכלל אטופיק דרמטיטיס?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/04/2019 | 10:06 | מאת: אורנה

היי, אשמח לעזרה דחופה. אני בת 17 וסובלת מאטופיק דרמטיטיס מאז שאני קטנה. יש לי בכל מעבר עונה התפרצויות חריפות של פריחה בידיים ברגליים ובפנים שנמשכות גג שבועיים. בפברואר התחילה התפרצות של אטופיק שלא מפסיקה עד עכשיו (אפריל) אני סובלת חודשיים ללא הפסקה. הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי פרדניזון ומגוון כדורים אחרים(אהיסטון טלפסט...) שבדרך כלל עוזרות אבל הפעם לא עשו שום דבר. אני מתחילה מאוד להילחץ וחושבת האם זה בכלל אטופיק. האם לפנות לבית חולים?? אני מאוד מאוד סובלת.

16/04/2019 | 18:49 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש צורך בבדיקה רפואית על מנת לענות על השאלה, ממליצה לקבל חוות דעת נוספת . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה