חור(קרחת ) קטן מאוד בפחדת הראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/04/2019 | 18:24 | מאת: ליאל

לא יתכן שזה התקרחות גברית טיפוסית כי במפרצים אין דלילות או נשירה דבר שני שיער שופע נטול מפרצים רק בפדחת יש צמיחה הפוכה עם דלילות ושמסתכלים לעומק שמים לב לחור ממש קטן. נראה כמו אלופציה אראתה מקומית .בזקן השתמשתי בסטרואיד נוזלי ולא עזר למשך חודש .

15/12/2019 | 19:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, רושם כי מדובר בהתקרחות בתבנית גברית. יש לפנות לרופא לאבחון הבעיה, במידה ומדובר בהתקרחות בתבנית גברית, ישנו קצף מינוקסי או תרופה בשם פרופסיה שמעודדת צמיחת שיער ומונעת נשירה. לכל טיפול ישנם יתרונות וחסרונות ויש לדיין אותם עם הרופא המטפל. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה