נוזל לא ברור בחור השופכה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/03/2019 | 18:34 | מאת: דני

כשאני פותח את פתח השופכה ומסתכל בפנים, אני יכול להבחין בסוג של נוזל מסויים. לא יודע למה אבל במהלך כל היום אני מרגיש כאילו שבורח לי משהו ואני מסתכל בשביל לראות אם באמת ברח ולעיתים אני רואה שחור השופכה נסתם לי ובורח ממנו טיפות שקופות, נראה כמו מים. אשמח לדעת מהו סוג הנוזל שיש בפתח השופכה האם אותו נוזל יכול לברוח לי במהלך היום ואם כן מה עושים כדי למנוע את הבריחה שלו?

31/03/2019 | 21:29 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, במידה וישנה בריחת שתן ממליצה לפנות לאורולוג. במידה וישנה תחושת צריבה, שריפה , תכיפות או דחיפות ייתכן ויש זיהום של מערכת השתן. במידה וישנה הפרשה עכורה יש לשלול מחלת מין והתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה