קיראטויז פילאריס? איך מטפלים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/02/2019 | 16:23 | מאת: רז

מה יכול לעזור לה? קיבלתי בעבר משחות ובאופן מוזר הרופא המליץ לי על שיזוף שאמור לעזור (מוזר כי בדכ רופאי עור ממליצים לא להחשף לשמש)

09/02/2019 | 18:02 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, קרטוזיס פילריס מאופיינת בעור מחוספס באספקט החיצוני של הזרועות . יש שכיחות גבוהה של המצב במצבים כגון אטופיק-דרמטיטיס ואיכטיוזיס וולגריס, יש נטייה להקלה בסימנים בקיץ והחמרה בחורף. לא ניתן לטפל בבעיה, אלא להקל בלבד על ידי שימוש בחומצה סאליצילית, רטין A, חומצה לקטית , אוראה ועוד בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה