כתמים אדומים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/02/2019 | 09:08 | מאת: בן

שלום דר לאחרונה יצאו לי מלא כתמים אדומים על החלק העליון של כף הרגל, הם קטנים כאלה ומזכירים נמשים,הם לא מציקים באופן מיוחד אבל שמתי לב שזו תופעה חדשה יחסית. לא יודע אם יש קשר אבל אני חושב שאחרי מקלחת זה מחמיר או שהנקודות האלו "מתרבות" גם בזמן האחרון הכפות רגליים שלי די שורפות במגע עם מים גם כשהם חמימים/פושרים. בדיקות דם תקינות . תודה מראש

05/02/2019 | 20:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום , תגובה למים לאחר מקלחת, ייתכן אורטיקריה . ממליצה לנסות אנטי היסטמינקה כגון טלפסט, אריוס ועוד. בהצלחה!

09/02/2019 | 17:40 | מאת: ד"ר מידן מיכל

.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה