אדמומיות ופצעונים באזור הסנטר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/02/2019 | 18:11 | מאת: שרון

היי, אני בת 20 ומעולם לא סבלתי מאקנה ומדי פעם היו מופיעים לי פצעים פה ושם. שמתי לב שבשנתיים האחרונות בערך קצת אחרי הגיוס שלי לצבא התחילו לצאת לי הרבה יותר פצעים בפנים ויש לי גם המון אדמומיות בעיקר באזור הסנטר. הסנטר שלי תמיד אדום גם אם אין שום פצע ולעיתים מאוד קרובות יוצאים לי פצעים חלק מוגלתיים חלק לא. אשמח לדעת מדוע זה קורה

03/02/2019 | 19:30 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, פצעים בסנטר הרבה פעמים מאפיינים בעיה הורמונלית, ממליצה להשלים פרופיל הורמונלי ביום השני או השלישי לווסת. בנתיים ממליצה להקפיד על שטיפה עם סבון דרמקסול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה