מה הסכנות של משחות אסטרוידיות?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/01/2019 | 19:35 | מאת: רונן

הי רופא עור נתן לי משחה בשם אלקום זו משחה שמכילה אסטרויד רציתי לדעת מה הסכנות והתופעות לוואי של המשחה הזאת ?האם את בתור רופאת עור ממליצה שאשתמש במשחה הזאת? אין דרך אחרת בלטפל בפריחה בלי משחה אסטרוידית? תודה

29/01/2019 | 19:41 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לשבועיים בלבד, ניתן לרדת לאחר מכן לפעם פעמיים בשבוע לטיפול תחזוקתי. כאשר משתמשים תקופה ארוכה עשוי לגרום לעור דק, אקנה , היפופיגמנטציה. בסטרואידים חזקים כגון דרמובט חשוב לעקוב אחר לחץ דם ורמת סוכר. טיפול יעיל מאוד כאשר ישנה דלקת כגון אטופיק ועוד בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה