רוזאציה בלחיים ובמצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/01/2019 | 16:24 | מאת: יוני

אהלן, יש לי אדמימות בפנים שהתחילה לפני 3 שנים , בהתחלה זה בא והלך ולאחר מכן הפכה האדמימות לקבועה . ובמצח ממש כמו 2 פסים מעל הגבות . הלכתי לרופאת עור, טופלתי ב: פלאג'יל, טבעקוטן , רוזקס. ללא הטבה. כרגע אני מטופל כבר חודש באיברמקטין והשבוע התחלתי עם אנטיביוטיקה מינוציקלין. * אם אין הטבה לאחר חודש שימוש באיברמקטין ( ivermactin) האם יש טעם להמשיך? * במידה וגם המינוציקלין לא יעבוד, נשארו עוד תרופות? * מה ניתן לעשות?

14/01/2019 | 12:13 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, טיפול של האדמומיות נעשה על ידי לייזר. איברמקטין יעיל נגד טפיל הדמודקס. בהצלחה!

16/01/2019 | 08:40 | מאת: יוני

ומה לגבי המינצוקלין? מהן השפעותיו על רוזאציה והאם הוא מטפל ב אדמימות?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה