היי לגבי plc פריחה מוזרה על הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/01/2019 | 23:47 | מאת: Koren

היי שלום אני סובל מפריחה שמתייבשת וחוזרת ועושה צלקות קטנות בכול חלקי הגוף יותר מחודשיים התחיל קצת ועכשיו כול הגוף לאחר שהרופא החליט לקחת ביופסיה אמרו לי שזה plc אני לוקח אנטיביוטיקה בשם מינוציקלין כבר 10 ימים כרגע ללא שום שינוי האם יש לעשות משו בנידון אשמח לעזרה (=

10/01/2019 | 22:02 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום , הטיפול המקובל כקו ראשון הינו: טיפול סטרואידלי מקומי, טיפול אנטיביוטי ( ממשפחת טטרציקלין או אריתרומיצין) , פוטותרפיה. קו שני: טיפול אימונוסופרסיבי. ממליצה לפנות שוב לרופא עור לשקילת טיפול אחר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה