התייעצות דחופה בנוגע לפצעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/11/2018 | 19:21 | מאת: בר

ערב טוב לפני 9 שבועות קיבלתי שפשופים בגב 2 כפות הרגליים כתוצאה משפשוף מנעלי אצבע בעת שהות בים המלח וכניסה לבריכת גופרית, כלור ועוד מכיוון שרק ביום השישי מרחתי פולידין שחר עזר לאחר כ9 ימים הפצעים הזדהמו, קיבלתי צפורל לשבוע שלא עזר והמצב החמיר כולל חום ואז לאחר שבועיים ניגשתי למיון , בוצע צילום כפות הרגליים, ובדיקות הדם הראו על דלקת וזיהום, הומלץ לאשפז ולקבל אוגמנטין דרך הוריד אך בדקה האחרונה החליטו שאקח אנטיביוטיקה פומית מסוג אוגמנטין ורוליד לשבוע ואמרח סילברול , המצב התחיל להשתפר אך הכאבים לא חלפו קרוב לחודש, כיום 9 שבועות אחרי הפצעים נסגרו אך עדיין העור עדין ורך מאוד ,איני מסוגלת לנעול נעליים חוץ מסנגלים ואף אחד אינו יכול לתת לי תשובה חד משמעית מה לעשות, במרפאת אחיות ביקשו שאמשיך עם פולידין, רופא עור של מכבי אמר רק לשים פלסטר , אנינ בחרדה שהפצעים יזדהמו שוב, חסרת אונים, רוקח המליץ למרוח בפנטן פלוס, מה עליי לעשות ?

24/11/2018 | 19:59 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, במידה והפצעים נסגרו, הרושם כי הבעיה אינה עורית. ממליצה על השלמת ברור אורתופדי ווסקולרי . בהצלחה!

24/11/2018 | 20:13 | מאת: בר

תודה רבה על המענה המהיר, אני מעריכה זאת האם הצלחת לראות את התמונה המצורפת להודעה הקודמת ?

24/11/2018 | 20:20 | מאת: בר

האם את מתכוונת שעליי לחזור למחלקה האורטופדית כף רגל וקרסול של בית החולים ? יש לציין שהייתי אצלם בביקורת שכשבוע לאחר המיון ונמסר שהמגמה של הפצעים השיפור אך מאז המיון לא בוצע צילום כפות הרגליים האם הם הכתובת לבירור אורטופדי ווסקולרי או במידה ולא לאן עליי לפנות ? יש לציין שאין כאבים בפצעים אם זו שהסיבה שעליי להשלים בירור תודה רבה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה