מחלת עור דמודקס טיפולים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/11/2018 | 22:28 | מאת: אינה

אני כבר שלוש שנים סובלת ממחלת דמודקס בפנים, אני סובלת מיובש קשה בעור הפנים והרגשה מאוד לא נעימה. בנוסף לפעמים יש לי אודם. ניסיתי לטפל בבעיה אצל רופאי עור שונים, בעזרת תרופות כמו אנטיביוטיקה ומשחות. עד היום אף טיפול לא עזר לי. אציין כי עשיתי ביופסיה בפנים, ובגלל זה אני יודעת שמדובר בדמודקס. אני מבקשת שם של רופא שמתמחה במחלה הספציפית הזאת שיוכל לעזור לי. תודה מראש

20/11/2018 | 12:03 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, אין התמחות ספציפית בנושא זה. ממליצה לשקול טיפול באיברמקטין במידה ולא טופלת בטיפול כזה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה