טיפול בחנקן נוזלי - שלפוחית שהוסרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/10/2018 | 14:18 | מאת: אורי

היי, לאחרונה קיבלתי טיפול בחנקן נוזלי בגלל יבלת שהפתחתה לי בחלק התחתון של אחת מאצבעותיי. היבלת הפכה לשלפוחית וקיבלתי לאחר מספר ימים עוד טיפול בחנקן נוזלי. המשכתי למרוח על השלפוחית משחה אנטיביוטית כדי לאפשר לזה להתרפא כמו שצריך. לאחר שהפצע התחיל להפתח מצאתי את עצמי מסיר אותו רק כדי לחשוף גלד אדום גדול. הגלד הזה עכשיו כואב להליכה וזה מרגיש שאין לי דרך להקל עליו. אני שם עליו יוד וחובש אותו בפלסטרים באופן קבוע אבל אני לא יודע אם הוא עובר תהליך החלמה בריא ואיך להתמודד עם הפצע מעכשיו. אשמח לקבל תשובה כלשהי על מה כדאי לעשות.

01/11/2018 | 22:23 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, יש צורך בבדיקת הפצע. ממליצה לא לקלף במידה ויבש אין צורך בחבישה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה