צלקת לאחר צריבה החנקן נוזלי שלא מתרפאת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/10/2018 | 15:29 | מאת: מיכל

לפני חצי שנה עברתי צריבה החנקן במגע מעל הברך.נותרה צלקת עגולה בצבע אדום עז.לפני חודשיים קיבלתי מרופא פלסטיקאי ג'ל סיליקון למריחה פעמיים ביום. מרחתי חודשיים אך לא היה שיפור בכלל עכשיו הוא נתן לי רצועות סיליקון לשים על המקום לחודשיים. האם זה אמור לעזור?האם הג,',ל לא עזר? האם כדאי בכלל להתחיל טיפול זה?, האם זה אמור להסתדר לבד?, הרצועות יקרות וגם הגמל ואין ברצוני לזרוק סתם כספים. תודה מראש

04/10/2018 | 20:09 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לפגישת יעוץ במרכז המשולב לאסתטיקה בנושא זה. שימוש ביריעה משטיח את הצלקת אך במידה ואין הטבה לאחר 3 חודשים ניתן לשלב טיפול בלייזר. בהצלחה!

05/10/2018 | 04:23 | מאת: מיכל

תודה הצלקת שטוחה אך הצבע שלה אדום כהה. האם היריעות במקרה כזה יעיל? האם הן יעזרו לקבלת גוון קרוב לעור האמיתי?

07/10/2018 | 19:37 | מאת: ליר

ד"ר מיכל האם חנקן נוזלי לכתמי שמש בלחי יכול לגרום לצלקת? זו אני ששאלה הרגע לגבי טיפול שכזה...

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה