חתכים , סדקים ויובש בקצות אצבעות.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/06/2018 | 23:13 | מאת: אנה

היי אולי אצליח לקבל פה עזרה . כבר למעלה מחצי שנה אני סובלת מיובש חזק, סדקים פצעים וגרד בקצות האצבעות. בין הציפורן לכרית נהיה לי חתכים ודימום . ניסיתי המון משחות כמו...אלוקום, קומאגיס, אפלומיצין ועוד . זה עוזר קצת ושוב חוזר. ניסיתי שמנים וקרמים שונים. זה ממש כואב ! יש לציין שאני מתעסקת גם ברפלקסולוגיה .אבל למרבה הפלא כאשר אני עושה טיפול העור נהיה לח ופחות כואב לי. אשמח להמלצה מה ניתן לעשות. קצת מיואשת. תודה !

14/06/2018 | 10:30 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום ככל הנראה מדובר באקזמה של הידיים. ישנם גורמים רבים כולל: אלרגיה ממגע, אטופיק דרמטיטיס, אקזמה דיסהידרוטית ועוד. ממליצה לפנות לרופא עור לאבחנה מדוייקת והפניה לבדיקות רלוונטיות כולל תבחיני טלאי לשלילת רגישות לחומרים. לאחר השלמת בירור ניתן לשקול טיפולי PUVA מקומיים לכפות ידיים וטיפולים אחרים. בהצלחה!

19/02/2023 | 09:02 | מאת: פיני

אותה בעיה סדקים באצבעות כמו שלך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה