נשירת שיער פתאומית למרות שימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/04/2018 | 14:31 | מאת: דנה

שלום, אני בת 33 ומזה כמס' שנים בהמלצת רופא עור מומחה משתמשת במינוקסי 5% עקב דלילות קיצונית שקרתה בעקבות סטרס וגלולות כיום המצב השתפר אולם לפני מס' ימים החלה נשירה מטורפת של שיער עד כדי מצב שאפילו מבלי סירוק, השיער נושר לי על החולצה והבגדים. התופעה מחריפה במיוחד לאחר סירוק וגם לאחר חפיפה כשהשיער לח לאחרונה נכנסתי שוב לסטרס וגם לפני חודשיים הייתי חולה בברונכיטיס שבועיים ומטופלת באנטיביוטיקה רציתי לברר האם יש קשר לחילופי עונות ולמחלה שהייתה לי לבין הנשירה שהחלה פתאום? למה המינוקסי כבר אינו אפקטיבי? האם יכול לקרות מצב שבסיטואציות מסויימות המינוקסי כבר יפסיק להשפיע??

24/04/2018 | 16:31 | מאת: שיר

יש מצב דלקתי שגורם לנשירה עד שעליתי על זה לקח שנתיים. תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר עם טיפול מעולה ברמה מדהימה. בהצלחה

26/04/2018 | 12:21 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, חילופי עונות, מצב דחק, דיאטה חריפה, חסר ברזל , בעיות בבלוטות תריס, תרופות, חסר חלבון , מחלות סיסטמטיות ועוד ... עלולים לגרום להחרפת המחלה או לגרום לנשירה. חשוב מאוד להשלים ברור מלא לנשירת שיער. במידה והייתה תגובה טוב למינוקסי ממליצה להמשיך , ניתן להוסיף כדורי ביוסיל או Hr root . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה