נקודות אדומות על הפנים בעיקר במצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/03/2018 | 09:52 | מאת: אילה

דר' שלום, בת 58, בשנה האחרונה מדי פעם יוצאות לי נקודות אדומות על הפנים, בעיקר במצח, שחולפות לאחר מס' ימים. לפני כחצי שנה, בביקור אצל הרופא נאמר להפסיק להתשמש בשמן קוקוס שסותם את הנקבוביות. הספקתי, עדיין זה מופיע. האם קשור לגיל? או למשהו אחר? תודה מראש

21/03/2018 | 11:51 | מאת: אילה

למיטב הבנתי מדובר על פטכיות, אך כשקראתי על הגורמים: שיעולף הקאה, בכי וכו'...זה לא מסתדר אצלי... האם פעילות גופנית מאומצת עלולה לגרום לכך?

26/03/2018 | 08:50 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור לאבחנה מדוייקת, האח מדובר בכלי דם, תגובה אלרגית או תגובה אחרת? בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה